лого Panda Wash - Мобилно почистване

Информация

гр. Сандански

washingcar@abv.bg

посещения: 1 721

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Услуги Почистване

Описание:Panda Wash - Мобилно почистванеPanda Wash - мобилно почистване за гр. Кресна, Петрич и Сандански. Предлагаме пране с професионален екстрактор и с много добри препарати.

Работим с професионални препарати за изпиране на авто-седалки и всякакъв вид текстил, мека мебел, така и на кожен салон на автомобили и дивани от естествена и изкуствена кожа с гаранция за високо качество и ефективност.

Прането на автомобила става чрез машина (екстрактор), което гарантира максимална ефективност и качество на процеса. Машината е снабдена с дюза, която впръсква препарат под налягане, който разгражда мръсотията и автоматично в същия момент я изсмуква обратно.

Благодарение на тази технология, за разлика от ръчното измиване, мръсотията не се набива във вътрешността на седалките или почистваните детайли.

Друго предимство е, че след изпиране седалките и детайлите остават полусухи, което скъсява времетраенето на естественото съхнене.

Всички машини и препарати за пране на мека мебел са с гаранция за високо качество и ефективност. Произведени са в страни от Европейския съюз и покриват необходимите стандарти и критерии за работа в нашата страна. Прилагат се за пране на мека мабел в различни сфери, включително в хранително-вкусовата промишленост и в заведения за обществено хранене.

 

Контакти:

Panda Wash - тел: 0876 512 121

Споделете: