лого СМ Груп Интернешънъл ООД - AutoPower.BG

Информация

ул. Тодорини кукли № 4 гр. София

office@autopower.bg

посещения: 960

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Търговия Автомобилни принадлежностти

Описание:


СМ Груп Интернешънъл ООД - AutoPower.BG


 

Нашата мисия е да ви предоставим една съвременна платформа за лесно и бързо пазаруване на авточасти онлайн, с която да избирате правилните части за вашата кола. Ако се колебаете и не може да вземете решение коя е точната и правилна част за вашата кола, винаги може да се свържете с нас по телефона или на онлайн чат в работно време.

Наличността на AutoPower.BG се обновя ежедневно и всеки ден може да намерите нови продукти на достъпни ниски цени. Всяка направена поръчка се обработва от наш служител, който потвърждава наличността на всеки един поръчан продукт. След направената проверка се свързва с вас за да уточни деня, в който стоката ще бъде доставена на посочения адрес. При случай, в който стоката, която сте поръчали е изчерпана, тъй като нашата наличност е динамична и се мени със всяка изминала минута, можем да предложим бърза доставка от чужбина за няколко дни или алтернатива на друг производител на сходна цена. В случай, че не сте съгласни с изчакването на по-дълга доставка или друг наш продукт, имате право да откажете вашата поръчка.

Всяка поръчка се доставя с куриерска фирма ЕКОНТ, до техен офис или точен адрес, придружена с опис на закупената стока. Всеки наш продукт може да бъде върнат или заменен в 14 дневен срок. Частта не трябва да бъде монтирана и със запазен търговски вид. При не спазени условия, липсваща опакова или монтаж AutoPower.BG запазва правото си да не приеме върнатата стока.

 

Работно време

Понеделник до петък: 09:00 – 19:00

Събота: 10:00 – 16:00

Неделя: почивен ден

 

ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С НАС

Магазин: 0882 919 050

Магазин: 0894 685 767

Магазин: 0885 111 207

Viber Chat: 0895 180 050

Споделете:

Подобни фирми