лого ОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ - село Хитово

Информация

общ. Добрич, с. Хитово

ouhitovo@abv.bg

посещения: 1 948

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Образование и наука Читалища

Описание:ОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИОсновно училище ”Васил Левски”, с. Хитово, община Добричка е общообразователно, средищно училище, в което се обучават деца от 4 села- Хитово, Воднянци, Алцек и фелд. Дянково.

Училището се намира на тиха улица в живописното село Хитово, което е разположено на централна пътна артерия, свързваща гр. Добрич с гр. Силистра.

Сградата на училището се състои от две части- стара сграда и нова пристройка , те разполагат с 10 класни стаи, компютърен кабинет, игротека, библиотека, столова и кино- зала.

Педагогическият колектив на училището се състои от квалифицирани кадри - 9 учители и 4 възпитатели, от които -10 са с висше образование , а 3- с полувисше; двама от учителската колегия притежават ІІ и ІV ПКС, от възпитателите двама са с ПКС-ІІ и ІІІ.

ОУ “Васил Левски“, с. Хитово работи по проект на ОП “Развитие на човешките ресурси“ - “Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“, по Националните програми на МОН и по схема „Училищен плод“ на ДФ “Земеделие“.

 

Директор на училището е Шенгюл Ибраимова Раимова

Телефон: 088 598 8509

Споделете:

Подобни фирми